La nostra diferenciació

ESCOLTAR ÉS COMPRENDRE

Saber captar i interpretar correctament els objectius del client a partir de la informació que ens és aportada, amb qualsevol dels suports i formes, fotos, plànols, mostres, esborranys o idees.

COMPROMÍS

En nosaltres trobaran un col·laborador incondicional que posarà a la seva disposició el coneixement acumulat en la resolució de tot tipus de projectes. Seriositat en el compliment de la planificació pactada amb el client, amb l’embalatge adequat i documentació exigida pel client.

FABRICACIÓ A MIDA

Desenvolupament individual de cada treball, fabricació a mida realitzada amb l’experimentació de l’equip humà, maquinària d’última generació,  amb components de  primera qualitat i que en cada cas doni una més gran eficàcia i durabilitat a l’encuny.

Servei de tall amb serra láser:

Capaç de tallar fusta, plàstic, metraquilat… Qualsevol tipus de material que no sigui metàlic. Fins a un format de 3000 x 1500 mm.

Servei de tall amb plotter:

Capaç de tallar espuma, plàstic, goma, cartró, paper, y pell. Fins a un format de 3000 x 1500 mm.

VERSATILITAT

Treballem per diversos tipus de client: fabricants d’estoigs, impressors o estudis de disseny iarts gràfiques, i sempre adaptem els nostres mètodes de treball a cada perfil de client per tal d’oferir el servei adaptat a les necessitats del client en concret.